2ο συνέδριο υποδομών και μεταφορών 15-16 Μαϊου

Geomeletitiki.gr > Uncategorized > 2ο συνέδριο υποδομών και μεταφορών 15-16 Μαϊου

Tο κορυφαίο συνεδριακό γεγονός για τις Υποδομές και Μεταφορές της Ελλάδας επιστρέφει στις 15-16/5
Tο κορυφαίο συνεδριακό γεγονός για τις Υποδομές και Μεταφορές της Ελλάδας επιστρέφει. Οι ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com συνδιοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, στις 15 και 16 Μαΐου 2018, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας, με στόχο να καταδείξουν τις νεότερες εξελίξεις και προοπτικές στους δυο συναφείς κλάδους.

Το εφετινό συνέδριο έχει τίτλο “Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας” και θα χωριστεί σε δύο ενότητες.

Την 1η ημέρα (15 Μαΐου) θα αναλυθεί το νέο τοπίο στις Υποδομές, οι προκλήσεις του τεχνικού κλάδου και οι νέες ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από το κτιριακό δυναμικό της χώρας.

Την 2η ημέρα (16 Μαΐου) θα περιγραφούν οι τρέχουσες εξελίξεις και προοπτικές γύρω από τις Συνδυασμένες Μεταφορές και οι επιδράσεις από τις παραχωρήσεις αεροδρομίων, λιμένων, αυτοκινητοδρόμων και σιδηροδρόμου.

Ομιλητές θα είναι κορυφαία στελέχη της Πολιτείας και Αγοράς.

Και τις δυο ημέρες, θα υπάρξουν ξεχωριστές βραβεύσεις εταιρειών που διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν σημαίνονται ρόλο στις Υποδομές και Μεταφορές της χώρας και παρουσιάσεις Μεγάλων Έργων.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected] και [email protected].

Τα αποτελέσματα του 1ου Συνεδρίου

Το 1ο Συνέδριο, που διεξήχθη στις 24 Μαΐου 2017, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία, δεδομένου ότι:

Α. Προσέλκυσε το ενδιαφέρον 910 συνέδρων σε λιγότερο από 8 ώρες.

Β. Συνοδεύτηκε από ομιλίες / εισηγήσεις / παρουσιάσεις 30 κορυφαίων θεσμικών παραγόντων και στελεχών της αγοράς, όπως ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζης, ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ Χ. Μπουκώρος, ο τομέαρχης περιβάλλοντος της ΔΗΣΥ Γ. Μανιάτης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των μεγαλύτερων τεχνικών ομίλων της χώρας, κ.κ. Δ. Κούτρας (Άκτωρ), Γ. Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ), Κ. Μιτζάλης (J&P Άβαξ), ο πρόεδρος του «Ελ. Βενιζέλος» Δ. Δημητρίου, ο πρόεδρος της Hellastron Β. Χαλκιάς, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου Goldair Κ. Καλλίνικος, ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Ελ. Σαμαράς, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της ΣΕΠ (Cosco) T. Βαμβακίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό Θ. Παπαδόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Χ. Διονέλης, κτλ.

Γ. Στηρίχτηκε από 16 χορηγούς (Άκτωρ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, J&P Άβαξ, ΜΕΤΚΑ, Αττικό Μετρό, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, Hellastron, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Hill, ΓΑΙΑΟΣΕ, Goldair, DHL, ΣΤΕΑΤ, Eurocert, ΣΑΤΕ).

Δ. Αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους δυο κλάδους, καθώς τα αποτελέσματά του έγιναν αντικείμενο συζήτησης και παρεμβάσεων.

Πηγή: https://www.metaforespress.gr